SAMPOS može.

Makar je materijal koji Vam nudimo vrhunske kvalitete, svatko može prodati materijal.

Ono što nas čini posebnima jesu proizvodnja akrilnih proizvoda te sveukupna obrada akrila. Kutije, reklame, nagrade, svijetleći paneli, natpisi, mehanička obrada materijala… Vi dođete s idejom, mi ideju pretvorimo u proizvod.

Na raspolaganju su nam vrhunski strojevi kojima obrađujemo materijal te tehnologija izrade koju konstantno usavršavamo. Na raspologanju nam je i stručno znanje naših zaposlenika koje konstantno nadopunjujemo.

I na kraju, naši standardi kvalitete izrade su na najvišoj razini.

Lasersko rezanje

Lasersko graviranje

Savijanje, frezanje i glodanje

Lijepljenje

Poliranje

Ispuna rasterske gravure bojom

UV print i sitotisak

Izrada svijetlećih reklama i displaya

Izrada brodskih prozora

Lasersko rezanje i graviranje

lasersko rezanje akrila

CNC strojevi za lasersko rezanje nam omogućuju veoma precizno izrezivanje svih vrsta oblika, maksimalne dimenzije 2×3 metra i maksimalne debljine od 30mm. Sam rez je sjajan, ujednačen te nema oštećenja na materijalu koje nastaju uslijed djelovanja topline.
Rastersko graviranje koje nudimo veoma je visoke kvalitete te uključuje sve od običnih slova pa do kompleksnih fotografija.

Također, možemo Vam ponuditi gravuru za svijetleće panele, čija je svrha povećavanje maksimalne količine svjetlosti koja se prenosi duž panela te osiguravanje ravnomjerne osvijetljenosti. Ovo je izrazito pogodno za izradu rasvjetnih tijela, a posebice koristi li se u kombinaciji sa proizvodima iz PERSPEX LIGHT palete.

Lijepljenje

Lijepljenje je proces koji zahtijeva kvalitetno lijepilo te, još i važnije, stručnost i znanje primjene. Mi imamo oboje.

Lijepimo akrilne materijale svih debljina, boja i oblika, i to bočno i plošno, spajanjem pod 45 stupnjeva i ravno.

 Specijalnost nam je lijepljenje prozirnih materijala na način da se spoj ne vidi, što je posebno bitno kod prozirnih kutija.

Savijanje, frezanje i glodanje, poliranje

Ove mehaničke metode obrade omogućuju nam izradu čak i najkompleksnijih oblika i namjena.

Savijanjem postižemo bilo koji kut, frezanjem i glodanjem izrađujemo raznorazne utore i kanale te obrađujemo rubove proizvoda.

polirani pleksi

Poliranje materijala je veoma bitno kod vizualno najzahtjevnijih proizvoda, a mi Vam garantiramo da će sve što mi ispoliramo ostati trajno sjajno, bez promjene boje ili vizualne kvalitete.

Ispuna rasterske gravure bojom,
UV print i sitotisak

Nudimo Vam široke mogućnosti izrade vizalnih aplikacija različitih primjena, bilo da je riječ o natpisu na privjesku ili proizvodima kompleksnog grafičkog dizajna. Sami odaberite ono što najviše odgovara Vašim zamislima, a naši djelatnici će Vam uvijek rado ponuditi stručan savjet, kako biste donijeli najbolju moguću odluku.

Izrada svijetlećih reklama i displaya

Svijetleće reklame su odličan način za promoviranje djelatnosti, a PERSPEX je odličan izbor jer nudi pregršt opcija oko izbora boja i vizualnog dizajna.

U kombinciji sa kvalitetnim popratnim materijalom vezanim uz osvjetljenje i konstrukciju, krajni rezultat je spektakularan i trajan.

Svijetleći display je odličan način privlačenja pogleda potencijalnih kupaca, a naši su displayi tanji, svijetliji i općenito kvalitetniji od ostalih. Uvjerite se i sami.

pleksi brodska stakla

Izrada brodskih prozora

Ovaj dio naše ponude uključuje izradu nacrta brodskog prozora prema postojećem uzorku te same izrade krajnjeg oblika pomoću izrezivanja na laseru te ostalih mehaničkih obrada. Ravno ili sa radijusom, sve je moguće.

Upareno sa tehničkim karakteristikama PERSPEX materijala i  garancijom na UV postojanost, ovo je odličan izbor za sve nautičare kod obnavljanja plovila.

OSTANITE INFORMIRANI

Pronađite nas na društvenim mrežama