PERSPEX® LIGHT

Neka bude svjetlost

Perspex® Light je nova paleta lijevanih akrilnih ploča namijenjena optimizaciji izrade svjetlosnih aplikacija. Akrilne ploče igraju značajnu ulogu u svijetu rasvjete i rasvjetnih tijela zbog svojih brojnih prednosti u odnosu na ostale materijale. Ova nova paleta proizvoda sastoji se od tri različita materijala kojima ćete maksimalno optimizirati izradu bilo kakvog rasvjetnog tijela.

PERSPEX® REFLECT

PERSPEX® EDGE

PERSPEX® DIFFUSE

PERSPEX® EDGE

 PERSPEX® EDGE je materijal posebno optimiziran za korištenje u aplikacijama sa bočnim osvjetljenjem, a naročito za panele dimenzija 600x300mm. Zbog specijalne tehnologije izrade, ovaj se materijal odlikuje superiornim provođenjem svjetlosti duž panela, ujednačenom raspodjelom svjetla te vjernim prikazom boja.

EDGE Vam omogućuje izradu tanjih svjetlosnih panela što rezultira jeftinijom i jednostavnijom izradom krajnjeg proizvoda.

Debljine dostupne u ponudi su 4, 5 i 6mm, a dimenzija ploče jest 2550x1800mm.

PERSPEX® DIFFUSE

PERSPEX® DIFFUSE je obostrano matirani lijevani materijal debljine 2,5mm koji se koristi kao difuzor svjetla u svjetlosnim panelima i sa bočnim i sa stražnjim osvjetljenjem. Ovaj je materijal neizostavan u izradi panela jer nudi još bolju raspodjelu svjetla te istovremeno maskira žarišne točke rasvjetnih tijela. Ovo dodatno smanjuje potrebnu debljinu proizvoda jer nije potrebno pretjerano udaljavati LED rasvjetu od lica panela. DIFFUSE dolazi u 3 razreda: 60% svjetlopropusnosti, 70% svjetlopropusnosti i 80% svjetlopropusnosti, što Vam nudi optimalne mogućnosti uparivanja sa izvorom osvjetljenja koji koristite.

PERSPEX® REFLECT

PERSPEX® REFLECT je lijevani materijal deljine 2,5mm, posebno dizajniran za korištenje kao stražnja strana u svijetlećim panelima. Bijele boje i sjajne, refletivne površine, ovaj materijal reflektira svjetlost prema prednjem dijelu svjetlećeg panela, čime umanjuje gubitak svjetlosti i pospješuje ukupnu emisiju svjetlosti Vašeg proizvoda.

REFLECT također dolazi sa 10 godina garancije na postojanost boje i tehničkih karakteristika.

Svijetlo.

Svjetlije.

PERSPEX® G-LUX!

 PERSPEX® G-LUX je proizvod iz zasebne palete i dolazi kao nadogradnja na EDGE materijal, budući da nudi još bolje mogućnosti provođenja svjetla te optimalnu raspodjelu osvjetljenja neovisno o veličini panela. Zbog odličnih karakteristika svjetlopropusnosti, G-LUX nije potrebno dodatno gravirati, što omogućuje jeftiniju i jednostavniju izradu proizvoda. Također, to mu daje širi spektar primjena, a najbolje rezultate pokazuje u izradi aplikacija vizualne komunikacije, izradi natpisa i svijetlećih poster panela. G-LUX je razvijen za korištenje sa bočnim osvjetljenjem i dostupan je u debljinama od 4, 6, 8 i 10mm.

Za konkretne primjere primjene PERSPEX® LIGHT palete proizvoda pogledajte našu GALERIJU, a za detaljnije informacije kontaktirajte naše stručno osoblje ili nas posjetite u poslovnici.