LED svijetleći pleksi paneli

Specijalni PERSPEX EDGE i G-LUX materijali, u kombinaciji sa našim stručnim znanjem i iskustvom, omogućuju nam da za Vas izradimo LED panele za svaku vrstu primjene od reklamnih panela do rasvjetnih tijela.

Pleksi kutije i stalci

Pleksiglas je izrazito zahvalan materijal za izradu svakakvih vrsta kutija i stalaka, a naše iskustvo i stručnost u svim vrstama obrade garantira da ćemo konačan proizvod izraditi u skladu sa svim Vašim zahtjevima.

 

Pleksi natpisne ploče i reklame

Pleksi natpisne ploče i reklame su veoma tražen proizvod zbog odličnih karakteristika materijala, premium izgleda, te gotovo neograničenih mogućnosti dizajna. 

Lasersko izrezivanje slova, ljepljenje, graviranje i ispuna bojom samo su neke od metoda kojima postižemo da Vaš natpis ili reklama privlači poglede.

 

Plakete i nagrade

Godišnje se održava mnoštvo prigoda koje zahtijevaju baš ovakve proizvode, a činjenica je da akrilne plakete i nagrade izgledaju prekrasno. 

Uz naše iskustvo, tehnologije obrada i izrade, te besprijekornu podršku tokom izrade projekta, Vaše opcije prilikom dizajniranja nagrade su praktički beskonačne. Ukoliko nemate izrađen dizajn, naši djelatnici uvijek će za Vas naći neko genijalno rješenje. 

OSTANITE INFORMIRANI

Pronađite nas na društvenim mrežama