SAMPOS d.o.o.

Najbolji izbor za pleksi.

Na sve kompetitivnijem tržištu i u uvjetima gdje je i najmanja prednost pred konkurencijom dobrodošla, mi Vam nudimo i više od toga. Mi stavljamo naglasak na kvalitetu.

Vrhunski materijal, vrhunska izrada, vrhunska usluga. Trostruka prednost.

Kontaktirajte nas i uvjerite se i sami u ono što naši vjerni klijenti već znaju – mi smo Vaš idealan partner.

Budi PERSPEX-tivan!

PERSPEX®

10 GODINA TVORNIČKE GARANCIJE NA POSTOJANOST MATERIJALA!

Odaberi 

SAMPOS d.o.o. je ovlašteni distributer  PERSPEX® akrilnih ploča i FOREX®  ploča za HRVATSKU, SLOVENIJU, SRBIJU te BOSNU I HERCEGOVINU

 PERSPEX®  je visokokvalitetni akrilni materijal tvrtke PERSPEX INTERNATIONAL, koja je globalni lider u dizajnu, razvoju i proizvodnji proizvoda na bazi akrila.

U ponudi imamo najširu paletu boja na tržištu, robu skladištimo u skladu sa najvišim standardima kvalitete te nudimo kontinuiranu dostupnost materijala u svim standardnim bojama.

NAŠA SPECIJALNOST

Izrada pleksi proizvoda

Veliki dio našeg poslovanja sastoji se od izrade gotovih pleksi proizvoda. Popis stvari koje izrađujemo je gotovo beskonačan: LED svijetleći paneli, svijetleće reklame, reklamni natpisi, pleksi natpisne ploče, sve vrste privjesaka, pleksi kutije, pleksi stalci, nagrade, …

U suštini, sve što poželite.

Naši su djelatnici izrazito stručni u dizajnu, obradi materijala i izradi te će krajni proizvod koji dobijete biti vrhunske kvalitete.

Na slikama gore prikazani su neki od naših kompletiranih projekata, a za više primjera posjetite našu galeriju.

ŠTO NUDIMO?

Sve na jednom mjestu.

skladište

OBRADA MATERIJALA I PROIZVODNJA

Garantiramo stručnu i kvalitetnu obradu materijala te izrađujemo sve zamislive vrste proizvoda od pleksija.

grafička priprema

PRODAJA AKRILNIH PLOČA

Uz veliki izbor debljina materijala i boja, nudimo i besplatno formatiziranje pilom na dimenzije prema Vašim zahtjevima te mogućnost dostave. Materijal koji kupujete skladišti se u na izrazito kvalitetan način kako bismo osigurali da dobivate samo najbolje.

obrada

GRAFIČKA PRIPREMA I DIZAJN

Naši stručni djelatnici uobličiti će Vašu postojeću pripremu ili za Vas razraditi posve novo idejno rješenje, a sve u svrhu Vašeg zadovoljstva krajnjim proizvodom. 

Novo u ponudi

Konstantno pratimo nove trendove ponude i potražnje te ulažemo u razvoj tehnologije proizvodnje, kako bismo Vam omogućili veći i kvalitetniji izbor.

Za sve detaljnije informacije oko noviteta kontaktirajte naše stručne djelatnike koji će odgovoriti na svaki Vaš upit.

OSTANITE INFORMIRANI

Pronađite nas na društvenim mrežama